Exceptioneel transportactiviteiten

Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan vrachtwagen transportdiensten. Wij bieden een scala aan trailers, zoals vlak trailers, semidieplader, diepladers, zeilentrailers en bakwagens. Of het nu gaat om breed, vlak of hoog transport, bij ons is het geen probleem. Wij werken van uit de Provincie Noord Holland en gevestigd in Alkmaar, Hoorn en Den helder. Neem contact op en wij voorzien u van deskundig advies over de transportoplossingen die u nodig heeft.

dieplader Noord-Holland Alkmaar

Dieplader

Vlakke trailer

Semidieplader

Zeilertrailer

Bakwagen

pakketdienst winder limmen noord holland
pakketdienst winder limmen noord holland

Bestelwagen

Begeleiding busje

Definitie exceptioneel vervoer

Er is sprake van exceptioneel transport als de werkzaamheden worden uitgevoerd door een voertuig met een nuttige laadvloerlengte van minimaal 23 meter en/of een nuttig laadvermogen van minimaal 50 ton.

Specifieke factoren

Bij dit type activiteiten wordt er veel gevraagd van het materieel. Trekkend, remmend en dragend vermogen van het voertuig is van groot belang; positiebepaling van de lading op het voertuig is in verband met de maximale aslasten zeer bepalend; hydraulische (hand-)besturing is in veel situaties noodzakelijk en in sommige gevallen zal op voorhand een routeonderzoek uitgevoerd moeten worden.

Voor u misschien een probleem, voor ons eigenlijk dagelijks werk of anders een mooie uitdaging!

Specialisten in horizontaal & verticaal vervoer