over ons

Winder Limmen is een middelgroot transport- en kraanverhuurbedrijf met 75 á 80 medewerkers, 50 trekkende eenheden en 15 mobiele toren-/telescoopkranen. Een familiebedrijf met een rijke historie (opgericht in 1894) en veel specialistische kennis van transport-, hijs- en montageactiviteiten.

Met Noord-Holland als uitvalsbasis bestrijkt ons werkgebied hoofdzakelijk de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Regelmatig begeven wij ons ook buiten dat gebied: van het uiterste noorden tot het uiterste zuiden in Europa.

Vanuit drie strategisch gelegen vestigingen in Noord-Holland zijn wij uitstekend in staat snel te reageren. Daarbij zijn onze voertuigen altijd door het gehele land onderweg en kunnen wij in veel gevallen direct uw vraag beantwoorden. Ongeacht met welke vestiging u contact heeft, de afdeling Planning is aangesloten op één centraal Transport Management Systeem (TMS) en heeft altijd het volledig overzicht.

  • Vestiging Alkmaar, het hoofdkantoor, is het kloppend hart van de organisatie. Zeer centraal gelegen in Noord-Holland en direct aangesloten op het hoofdwegennet. Alle facetten van het bedrijf zijn hier vertegenwoordigd.
  • Vestiging Den Helder, sterk gericht op de on- en offshoresector. Deze locatie is voorzien van verhuur van kantoorruimte en op- en overslagmogelijkheden (binnen- en buitenopslag) en weet vooral goed in te spelen op de grillige en onverwachte vraag die vanuit deze havenstad kan ontstaan.
  • Vestiging Hoorn, voornamelijk actief in de bouwsector. Niets is zo veranderlijk als het weer en dat merken wij ook in de bouwsector. Als geen ander weten wij daarop te reageren door soepel mee te bewegen met uw eigen planning.

VCA-Petrochemie – www.vca.nl
FPal-geregistreerd – www.fpal.com
Lid van Transport Logistiek Nederland (TLN) – www.tln.nl
Lid van Vereniging Verticaal Transport (VVT) – www.verticaaltransport.nl

Specialisten in horizontaal & verticaal vervoer