kraanverhuur

eton storten, vloeren leggen, staalconstructies, kerkklokken vervangen, betonnen kelders plaatsen, brugliggers laden, kerstbomen plaatsen, dakkapellen, gevelstenen, gevel-/glasreiniging, machines, inspectiewerkzaamheden, en ga zo maar door. Winder Limmen is er mee bekend!

Wij beschikken over:

  • Mobiele telescoopkranen in het segment 40 tons AT tot en met 300 tons autokraan;
  • Mobiele torenkranen: ‘vlucht’-bereik van 38, 44, 50 en 60 meter;
  • Mobiele autolaadkranen van 26 tonmeter tot en met 105 tonmeter.

Zie ook ons Kraanboek:

Kraanboek Winder Limmen

Terreinomstandigheden

Vrijwel al onze mobiele kranen kunnen zich op moeilijk begaanbaar terrein begeven. Meerdere aangedreven en gestuurde assen, ‘hondengang’, ‘krabgang’: deze opties verhogen de effectiviteit van ons materieel aanzienlijk.

Is er sprake van zeer zware terreinomstandigheden? Eén van onze mobiele kranen is specifiek ingericht voor zwaar ‘off road’-verkeer. Om u een indruk te geven van de mogelijkheden: deze mobiele kraan rijdt zonder probleem over het strand van onze kustgebieden en weet de klim naar de strandopgang met beheerste kracht uit te voeren.

Brede inzetbaarheid

Als kraanverhuurbedrijf zijn wij ingesteld op alle voorkomende hijswerkzaamheden. Alle noodzakelijke hulpmiddelen zijn beschikbaar en onze medewerkers en materieel zijn ruim voldoende uitgerust voor de verschillende soorten sectoren die wij bedienen. Zowel ‘losse’ kraaninzet als complexe hijssituaties worden door ons vakkundig uitgevoerd. Vanzelfsprekend zijn onze medewerkers in het bezit van de noodzakelijke deskundigheidsbewijzen (TCVT/W4-01/06) en voldoet ons materieel en hijsmateriaal aan de wettelijke keurings- en inspectie-eisen.

Ten aanzien van kraanwerkzaamheden zijn diverse factoren van invloed op de uiteindelijke inzet van een bepaald type mobiele kraan. Winder Limmen beschikt over vier typen kranen. In de submenu’s van menu ‘Kraanverhuur’ vindt u informatie over de verschillende kenmerken.

Specialisten in horizontaal & verticaal vervoer