overige diensten

Behoefte aan opslag? Alle drie onze vestigingen hebben hiertoe de middelen en mogelijkheden; met name onze vestiging  in Den Helder is goed ingesteld op zowel binnen- als buitenopslag.

Onze transport- en kraanexpertise in de Offshore-sector vertaalt zich naar onze op- en overslagactiviteiten in Den Helder. Aan een half woord hebben wij al genoeg om u voortvarend van dienst te kunnen zijn.

Zowel langdurige als tijdelijke opslag behoort tot de mogelijkheden. De ‘handling’ hiervan kunnen wij met eigen middelen verzorgen. Er zijn vrijwel geen beperkingen aan de omvang van de goederen: van een kartonnen box tot zware fabrieksmachines.

Grote (bouw-)projecten kenmerken zich tegenwoordig door de beperkte opslagruimte en een snelle doorlooptijd. Dit stelt hoge eisen aan de inrichting van de projectlocatie en de omgang met bijvoorbeeld opslagruimte, toeleveranciers, venstertijden en de vaak onderschatte ‘retourlogistiek’.
Tijdelijke overslaglocaties of opstelplaatsen kunnen veel problemen voorkomen en de doorstroming aanzienlijk bevorderen. Winder Limmen kan u hierbij van dienst zijn en van advies voorzien.

Specialisten in horizontaal & verticaal vervoer