offshore activiteiten

De olie- en gaswinningsindustrie is een zeer specialistische sector waarbinnen Winder Limmen zich al sinds de jaren 60 van de vorige eeuw begeeft. Naast de bekende offshore-activiteiten op het Continentaal Plat (boor- en productieplatforms) bevinden zich in Noord- en Zuid Holland, Oost en Noord Nederland een groot aantal gasvelden die onderhoud vereisen, nog aangeboord gaan worden of wellicht in gebruik genomen gaan worden voor ondergrondse aardgasopslag of CO2.

Kijk eens op de site gasinbeeld.nl. Deze website toont de geschiedenis en opkomst van aardgas in Nederland.

Sectoreigenschappen

De sector kenmerkt zich door de 24-uurs activiteiten, een hoge vereiste servicegraad en strenge kwaliteits- en veiligheidseisen. Ook begrippen als duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) heeft deze sector hoog in het vaandel staan.

Als geen ander weet Winder Limmen zich in deze sector te bewegen. Vrijwel alle gerelateerde materialen worden door ons vervoerd en gehesen, inclusief de daarbij behorende documentstromen en begeleiding.

Een zeer groot aantal van onze chauffeurs en planners is in het bezit van het ADR-certificaat dat noodzakelijk is om gevaarlijke stoffen te vervoeren. Een voorbeeld om aan te geven dat wij hier met aandacht mee omgaan: alle medewerkers die ‘ADR-klasse 7 Radioactieve stoffen’ mogen vervoeren, dragen een zogenaamde dosismeter ‘op de man’.

Verschillende productiemaatschappijen en ‘suppliers’ mogen wij tot onze relatiekring rekenen.

Specialisten in horizontaal & verticaal vervoer