autolaadkraanactiviteiten

Laden, transport, lossen en eventueel montage wordt door één en hetzelfde voertuig uitgevoerd. Over gemak gesproken! De gehele range tussen de ‘kleine’ 17 ton/meter en de ‘grote’ 105 ton/meter autolaadkraan kunnen wij u leveren.

Brede functionaliteit

De afgelopen jaren is de autolaadkraan een ‘volwassen’ materieelstuk geworden en niet alleen meer bestemd voor alleen het laden en lossen van het eigen voertuig. Naast het reguliere vervoer van glasbokken, kozijnen, zeecontainers, (schaft-)units, steigermateriaal en overige bouwmaterialen is gebleken dat de autolaadkraan uitstekend geschikt is voor kraanwerkzaamheden in bijvoorbeeld binnenstedelijke gebieden of woonwijken. Ook voor montagewerkzaamheden zoals het plaatsen van een bovenloopkraan in een bedrijfshal of voor het plaatsen van een glazen pui onder een luifel, is de autolaadkraan een prima middel.

Aanvullende eisen

De kraan is onderhevig aan een stringente periodieke keuring en al onze medewerkers die een autolaadkraan bedienen zijn in het bezit van het deskundigheidsbewijs ‘Autolaadkraan-Hijsfunctie’ (TCVT/W4-04). Alle autolaadkranen zijn voorzien van draadloze afstandsbediening waarmee de chauffeur de last tot op de centimeter weet te begeleiden en te plaatsen.

Specialisten in horizontaal & verticaal vervoer