ONZE WERKWIJZE

Het accent van onze dienstverlening ligt op het verzorgen van transport- en mobiele kraanactiviteiten waarbij de nadruk ligt op aspecten als Afwijkend en Anders.

Onderscheidend

Winder Limmen is onderscheidend op het gebied van uitvoering, vakkennis, planning en organisatie. Onze flexibiliteit en het vermogen om onszelf in te kunnen leven in uw processen, maakt dat de medewerkers van Winder Limmen adequaat op uw vragen reageren.

Uitwisselbaar

De sectoren waarin wij werkzaam zijn, kennen elk afzonderlijk hun eigen specifieke eisen en wensen. Vanuit dat perspectief zijn bij Winder Limmen BV meerdere specialismen/activiteitgroepen ontwikkeld om onze relaties goed van dienst te kunnen zijn. Verder zijn de verschillende activiteiten zodanig op elkaar afgestemd dat zowel materieel als medewerkers uitgewisseld kunnen worden om snel in te kunnen spelen op wisselingen in de vraag.

Aanpak en benadering

U kunt van ons een professionele en kwalitatief hoogwaardige aanpak en uitvoering verwachten. U zult merken dat al onze medewerkers zich inventief en flexibel opstellen, zónder dat de veiligheid in het geding raakt. Naar onze relaties toe hechten wij veel waarde aan betrouwbaarheid en continuïteit, in combinatie met een persoonlijke benadering.

Méér dan alleen vervoer van A naar B

Is het afleveren en eventueel plaatsen een wezenlijk onderdeel van uw eigen dienstverlening? Wilt u er op kunnen vertrouwen dat de afspraken die u met uw klant maakt, ook nagekomen worden?
Juist die extra aandacht kan het verschil maken en daarin kan Winder Limmen u uitstekend van dienst zijn!

Totaalconcept

Door het brede scala aan type voertuigen, mobiele kranen en montagemateriaal kunnen wij aan vrijwel alle logistieke wensen voldoen. Aangezien u alles onder één paraplu kunt onderbrengen, worden de bekende afstemmingsproblemen tot een minimum beperkt. Mocht u onverhoopt toch een logistieke behoefte hebben die wij niet zelf kunnen uitvoeren, dan kunnen wij gebruik maken van een geografisch verspreid netwerk van collegabedrijven.

Bereikbaarheid en reactietijd

Om snel en adequaat te kunnen reageren, zijn wij ‘24/7’ telefonisch bereikbaar 
(T 072-5052344) voor spoedactiviteiten of noodgevallen. Door middel van deze consignatiedienst is onze afdeling Planning altijd bereikbaar en kan zij direct geconsigneerde chauffeurs of machinisten inzetten.

Specialisten in horizontaal & verticaal vervoer